Geguritan Gaib
0 Colour Pages & 216 B/W Pages
Kategori: Kumpulan Puisi
Harga: Rp 64000

Buku Geguritan Gaib nyaosaken pangertosan gaib mboten lukar masalah Gusti Pengeran, Malaikat, Gandrung, Lelembat ugi Iblis, rangkaian bahasa gaib paningalan saking firman ugi sabda, juru serat filsafat, sastra, psikologi ugi elmi bentenipun, mboten tuntas mangsul punika sedaya.

 



You May Also Like
 

Review
 
No review yet. Be the first to review this book!

Write A Review
 
Name
 
Email
 
Review
Captcha