Widuri “Pantai Cinta”ne Pemalang - Revisi 26 Agustus
32 Colour Pages & 220 B/W Pages
Kategori: True Story
Harga: Rp 125000

Antara “Widuri” Andriadi, lan “Lolong”eEbiet G. Ade. Ngenani tembang “Widuri “ tumekatembang “Lolong” mbokmenawa ana benere. Yenkita “mbedah” isine lagu kasebut, rada ana memperekaro asal aran/jeneng papan rekreasi sing siji iki.Widuri, jeneng sawijine wadon tur ayu tenan, dadikawigatene nom-noman.Kaya dene kang dadi pitakon nom-noman ukaraing njero lagu iku, “...njur sliramu mesem, ora ngertiapa kuwi maksude esem sliramu? (...lalu engkautersenyum, tak tahu apakah arti senyummu....?”).Nanging Widuri tetep karo ‘pendirian’e, mujudakewong wadon sing wis nduwe lanang. Esem olehkanggo sapa wae, nanging kesetiaane marang bojokudu dijaga.... apadene... apadene...Apadene papan kanggo ngentengake ukuman...papan kanggo golek pesugihan.... papan kanggokepengin awet nom.... papan wisata karo nambanilara, ngombe banyu ampun kanggo ngucapakesumpah, banyu kanggo ngilo kahanan pawongan, lsp.Merga, kaya kang dianggep Ebiet G Adejrone renungane ing pungkase tembang “Lolong”ekuwi: urip mung dhagelan sing bakal tutug nuli?(anggap hidup hanya sandiwara yang kan berakhirsegera!) Ya kabeh bakal mati, tilar donya, nangingkudu nggawa sangu kang bisa nylametake kita!!



You May Also Like
 

Review
 
No review yet. Be the first to review this book!

Write A Review
 
Name
 
Email
 
Review
Captcha